Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[webinar] Microsoft over het recente advies van de Vlaamse Toezichtcommissie (VTC)

27/04/2022

Een initiatief en organisatie door onze platinum partner Microsoft.

Aangezien er heel wat leeft omtrent het recente Vlaamse Toezichtcommissie (VTC) advies en het informatieclassificatie model van Vlaanderen, organiseren we graag deze informatieve sessie waarin Microsoft zijn kijk op de zaken uiteenzet. Hoe kan Microsoft technologie jullie helpen met het beschermen van gegevens en het uitwerken van het data classificatie model?

 

Bij Microsoft waarderen, beschermen en verdedigen we privacy. Wij geloven in transparantie, zodat mensen en organisaties hun gegevens kunnen controleren en zinvolle keuzes kunnen maken in hoe deze worden gebruikt. We vechten voor en verdedigen de privacykeuzes van elk individu en elke organisatie die onze producten en diensten gebruiken.

 

Tijdens deze sessie zullen we onze toewijding aan privacy uiteneenzetten, wat wettelijke achtergrondinformatie geven, onze contractuele verplichtingen schetsen en enkele inzichten geven in de aanvullende technische maatregelen die u als gegevensbeheerder kunt nemen met Microsoft 365, zoals onder andere Microsoft Information Protection, Double Key Encryption en Data Leak Prevention.

 

Daarnaast heeft Microsoft een set aan tools ontwikkeld om klanten te helpen op hun privacytraject. Tijdens de sessie zullen we deze oplossing, Microsoft Priva, presenteren. Het is een oplossing voor privacybeheer die proactief privacyrisico's identificeert en helpt beschermen. Daarnaast helpt Priva met het automatiseren en beheren van Data Subject Requests (DSR's).

 

We verwelkomen jullie graag tijdens deze sessie op 4 mei (14h-15h30).

Deelname is gratis en event is in het NL.

Registreren kan hier.