Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Quickscan voor lokale besturen toegelicht op de Stuurgroep eGov

10/05/2022

Tijdens de Stuurgroep lokaal e-government van 4 mei werd de Quickscan toegelicht, een nieuwe functionaliteit voor lokale besturen in kader van Mijn Burgerprofiel.

Door de Quickscan van Mijn Burgerprofiel in te vullen kunnen lokale besturen ontdekken welke koppelingen op korte en middellange termijn hun digitale dienstverlening kunnen versterken.

Via deze link kan u de Quickscan invullen. Bezorg hen de gevraagde informatie over uw samenwerking met dienstenleveranciers en hun softwarepakketten. U ontvangt van hen een overzicht van de quick wins = bestaande koppelingen bij dienstenleveranciers met wie u samenwerkt.

Een bijkomende nieuwigheid naast de Quickscan is dat Mijn Burgerprofiel nu ook toegankelijk is voor 12+ en dus ook een “jongerenprofiel” is.

Wil je meer te weten komen over Mijn Burgerprofiel en het "jongerenprofiel"? Kom op 12 mei naar Shopt IT en kom meer te weten tijdens de sprekerssessie over Mijn Burgerprofiel!

Digitaal Vlaanderen organiseert op 25 mei een gebruikersdag rond MAGDA en Mijn Burgerprofiel. Inschrijven is mogelijk via deze link.

In onze bestandsbibliotheek kan je de presentatie en de opname van deze toelichting raadplegen.