Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Doe mee aan de hackaton > Trefdag Digitaal Vlaanderen en Microsoft

23/05/2022

De Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022 gaat door op donderdag 22 september in Flanders Expo Gent.

Met V-ICT-OR zijn we terug van de partij met een heuse 'V-ICT-OR inspiratie lounge'. Een plek waar we via compacte sprekersessies van 15 a max 20 minuten vele inspirerende partners aan het woord laten. Meer info volgt. 
#TDV22

-/-

Deze Trefdag zal er ook opnieuw een hackaton georganiseerd worden door Digitaal Vlaanderen en Microsoft. 
Dit jaar zouden willen we graag meer hackcases van de Vlaamse steden & gemeenten gerealiseerd zien.

Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 september zetten we ‘de kracht van ecosystemen’ om in praktijk en gaan we gezamenlijk hacken op jouw case! Heb je suggesties om uitdagingen op te lossen rond digitale transformatie binnen de overheid? Bezorg ons ten laatste op 15 juni je beste ideeën.

 

Voor wie?
De Hackathon is gratis en iedereen kan deelnemen – niet enkel developers. Je professionele achtergrond is niet van belang, het enige wat je nodig hebt is een stevige dosis enthousiasme.

Hoe gaan we te werk?
Tijdens deze driedaagse hackathon werken we in kleine teams om deze ideeën concreet uit te werken. Op het programma: pitchen, hacken en in co-creatie aan oplossingen werken samen met Microsoft en zijn partners. En met jou natuurlijk. Daarnaast kan je je ook helemaal laten gaan tijdens intensieve work-outs en minder intensieve pauzes. Plezier gegarandeerd, dus waar wacht je nog op?

Het winnende team wordt bekend gemaakt tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen op 22 september in Flanders Expo te Gent.


Bezorg ons je ideeën en/of expertise

Heb je een case die je wil voorleggen of een idee dat je graag wil realiseren? Beschrijf je kernidee in een aantal regels op dit formulier. Doe dat ten laatste op 15 juni.

Heb je geen idee maar wil je wel je expertise delen met een ander hack-team? Laat ons dat even weten via hetzelfde formulier.

DOE MEE! Klik hier door naar het registratieformulier Trefdag Hackathon 2022.