Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[video] Aan de slag met BuyIT Public. Administratieve vereenvoudiging!

25/05/2022

Nood aan administratieve vereenvoudiging in uw ICT-aankopen? Wij bieden u de oplossing, BuyIT Public. Ontdek hier hoe ook uw bestuur hiervan gebruik kan maken.

Eén jaar na de lancering van ons gebruiksvriendelijk aankoopportaal BuyIT Public zijn wij nog steeds ontzettend trots dat we met steun van de Vlaamse Overheid ( PIO-project ) een platform hebben kunnen creëren dat de lokale besturen de flexibiliteit van een klassieke webshop biedt, maar waar doorheen het hele traject ten allen tijde de wet op overheidsopdrachten gerespecteerd wordt (gelijkheid, mededinging en transparantie).

Via ons platform nemen meer dan 40 administraties nu niet alleen op een geïnformeerde wijze beslissingen over haar aankopen - maar doen zij dit ook in een minimum van tijd aangezien uw gunningsverslag automatisch wordt gegenereerd. Deze sterke administratieve vereenvoudiging zorgt ervoor dat procurement / aankoopmedewerkers hun kostbare tijd dan ook meer richten op de vele andere kerntaken.

Maar naast de gebruiksvriendelijkheid voor de lokale besturen,
 biedt het BuyIT Public platform ook heel wat voordelen voor de vrije markt van aanbieders. Zo kunnen zij via enkele eenvoudige klikken al hun producten in de kijker zetten.

Wilt ook uw bestuur haar ICT-aankoopproces administratief vereenvoudigen? 

Bekijk dan zeker > dit filmpje < waarin collega Milenco u toont hoe u kan toetreden. 


Voor meer info over het project kunt u ons contacteren via buyitpublic@v-ict-or.be