Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Herbekijk de sessie rond schijnveiligheid door expert Jan Guldentops.

01/06/2022

We hadden het vorige maand een hele voormiddag over schijnveiligheid. Wat zijn de gevaren van een vals gevoel van veiligheid en vooral > wat we zelf kunnen doen om naar een meer waterdicht systeem te kunnen evolueren.

Bekijk hier [members only - content] de inspirerende sessie van Jan Guldentops en zijn studenten van de AP Hogeschool - die ons in 50 minuten wijst op de gevaarlijkste valkuilen, veel gemaakte fouten - maar ons vooral ook tientallen slimme tips & tricks gaf:

https://www.v-ict-or.be/bestandsbibliotheek/bestanden/6253f31dcb9997154466d04e

PS: het vervelende krakende geluid van de microfoon ... is na 90 seconden weg. ;-) Deze video is gratis voor leden. Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.

SAVE THE DATE : [kennisdag] Hoe beter toepassen van security binnen uw cloudtools = woensdag 15 juni 2022 - Leuven - VAC Dirk Boutsgebouw - net naast het treinstation. Klik hier voor meer info over deze nieuwe kennisdag met oa Prof. dr. Bruno Volckaert - Universiteit Gent.