Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Herbekijk hier de opleiding over de informatieveiligheidstool

13/06/2022

Vorige week donderdag vond er een opleiding plaats over onze informatieveiligheidstool. De informatieveiligheidstool is de totaaloplossing om veiligheidsconsulenten en dpo's te ondersteunen in hun taken. Deze sessie ging door op 9 juni en maakt deel uit van een reeks opleidingen over de tools die we onze community aanbieden.

Kon je er niet bij zijn? Op onze bestandsbibliotheek kan je als V-ICT-OR lid de presentatie raadplegen en de demo/opname herbekijken! Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.

Om jullie beter te informeren over de mogelijkheden van deze tools die we voor jullie ter beschikking stellen organiseren we in juni nog 3 online sessies om jullie vertrouwd te maken met deze hulpmiddelen.

  • Donderdag 16 juni 11u - 12u: Inschrijven kan via deze link. BuyIT Public is een project gesteund door het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) om het aankoopproces voor lokale besturen administratief te vereenvoudigen.
  • Donderdag 23 juni 11u - 12u: Inschrijven kan via deze link. De oplossingscatalogus biedt lokale besturen een overzicht van bestaande oplossingen, koppelingen, referentiecomponenten en standaarden. Als lokaal bestuur kan je de oplossingscatalogus gebruiken om uw referentiearchitectuur, gebruikte softwarepakketten en koppelingen te inventariseren.
  • Donderdag 30 juni 11u - 12u: Inschrijven kan via deze link. VlaVirGem staat voor de Vlaamse Virtuele Gemeente die 100% scoort op IT maturiteit, informatieveiligheid en digitale oplossingen. Via het VlaVirGem portaal kunnen lokale besturen gebruik maken van de verschillende tools die vanuit V-ICT-OR aangeboden worden.