Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Heeft uw lokaal bestuur nog geen koppeling met Mijn Burgerprofiel?

15/06/2022

Heeft uw lokaal bestuur nog geen koppeling met Mijn Burgerprofiel ? Volg dan morgen (donderdag 16 juni) deze webinar van Digitaal Vlaanderen. Zet dit najaar je digitale dienstverlening extra in de kijker met de geplande communicatiecampagne over Mijn Burgerprofiel!

Drie op vier lokale besturen hebben vandaag een koppeling met Mijn Burgerprofiel. 

Deze zomer breiden we ons aanbod verder uit met een gemeente-app. En dit najaar organiseert Digitaal Vlaanderen een brede communicatiecampagne om burgers hierover te informeren. Jouw lokaal bestuur kan mee profiteren van deze breed opgezette campagne. Hoe?

Daarover kom je alles te weten in ons webinar op donderdag 16 juni van 10:00 - 11:30

Inschrijven is gratis, registratie is verplicht >>> KLIK HIER.