Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Help jij de Single Digital Gateway realiseren? Schrijf je in voor de infosessie!

17/06/2022

Ben je de inhoudelijk expert van een product of dienst van jouw lokaal bestuur?

Zorg jij ervoor dat de informatie op de gemeentewebsite up-to-date blijft?

Ben jij de dienstenleverancier van een lokaal bestuur?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Een bedrijf beginnen in Duitsland? Verhuizen naar Spanje? Of studeren in Italië? Zorg er samen met ons voor dat elke burger of elk bedrijf gemakkelijk de juiste informatie vindt en dit overal in Europa dankzij de Single Digital Gateway.

De Single Digital Gateway is een Europese verordening die alle bestuursniveaus van de lidstaten verplicht om vanaf december 2022 bepaalde informatie in het Engels aan te bieden. Agentschap Binnenlands Bestuur en Digitaal Vlaanderen helpen de lokale besturen om dit zo efficiënt mogelijk te realiseren. Word expert in één van onze thematische werkgroepen of test onze nieuwe module in het Loket voor Lokale Besturen.

Benieuwd naar meer? >>> Schrijf je in voor 1 van de 7 infosessies tijdens de zomermaanden 

en lees meer over de Single Digital Gateway voor lokale besturen