Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[hybride kennisdag] archivering, document- en workflowmanagement

23/06/2022

Deel en beheer bestanden, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Hoe migreren 
van uw huidige on-premise fileshare naar een bestandsopslag in de cloud?

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken.
 Beter teamwork mogelijk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc's, Macs en mobiele apparaten.

Maak gebruik van gezamenlijke kennis. Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties.

Transformeer bedrijfsprocessen. Versnel de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen tot complexe operationele werkstromen - voor elk apparaat. Eén omgeving om veilig samen te werken.


Deze kennisdag is een hybride event, dwz:

  • online te volgen via Microsoft Teams connectie
  • ter plaatse te volgen in zaal 21.04 Jacob van Artevelde van het Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent) net naast het treinstation Gent-Sint-Pieters.
dinsdag 13 september 2022

  • 08u30 > 13u00

    KLIK HIER naar de complete agenda van deze hybride kennisdag.