Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

10 tips voor gezond en succesvol thuiswerken

28/06/2022

V-ICT-OR (Vlaamse ICT Organisatie) is de organisatie die Vlaamse lokale besturen ondersteunt. Maar om een ​​beter inzicht te krijgen in wat er in andere landen afspeelt en dit dan als inspiratiebron te gebruiken bij ons ... is V-ICT-OR actief verbonden aan de internationale samenwerking LOLA (= Verbonden Organisatie van Lokale Overheden).

Tijdens de pandemie waren we genoodzaakt om samen radicaal na te denken over hoe / wanneer / waar we werken.

Maar hoe verloopt dit nieuwe werken eigenlijk in de praktijk? Een wereldwijd fenomeen - versnelt door de recente pandemie - dus een LOLA-taskforce stak de koppen bij elkaar en heeft enkele inspirerende 'A4 gidsen' gemaakt om lokale autoriteiten over de hele wereld te helpen bij deze nieuwe uitdaging.

Eén daarvan was: 'ten tips for working from home.'

>>> KLIK HIER voor de (Engelstalige) factsheet.