Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kom jij ook naar onze Regionale Kenniskring?

26/08/2022

De zomervakantie zit er bijna op en dus gaan ook wij weer van start met onze Regionale Kenniskringen.

Ben jij er ook opnieuw bij? 

Via de Regionale Kenniskringen tracht V-ICT-OR vzw haar leden samen te brengen om hun prangende vragen vanuit hun bestuur te kunnen kunnen aanbrengen en bespreken. Vanuit V-ICT-OR vzw trachten we dan ook na de vakantie een antwoord te bieden op al jullie vragen. De Regionale Kenniskringen zullen deze periode opgedeeld worden in drie blokken, namelijk V-ICT-OR aan het woord, Vlaanderen aan het woord en de Tour de Table.

1/ Tijdens 'V-ICT-OR aan het woord' gaan we dieper in op de aankomende inspirerende V-ICT-OR events zoals onze Cyber- and Information Security Day, Manage IT, alsook onze vele uiteenlopende Kennisdagen - maar stellen we jullie ook een nieuw V-ICT-OR-project voor.

2/ Vlaanderen beantwoord dan weer al jullie vragen met betrekking tot de Lokale Producten- en Dienstencatalogus en de Single Digital Gateway. Tijdens vorige Kenniskringen werden hier heel wat vragen over gesteld - die hopelijk dit kwartaal beantwoord kunnen worden.

3/ Ten slotte houden we natuurlijk ook een 'Tour de table' waarbij jullie al uw vragen kunnen stellen aan al uw collega's. 

#samenwerken

MEER INFO en de concrete TIMING van uw eigen regio vind je hier >>> Regionale kenniskringen - V-ICT-OR

Tot dan!