Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Startvergadering van Gemeente zonder Gemeentehuis project > Lokaal Digitaal Ondernemersloket

05/09/2022

Vorige week donderdag vond een bijzonder vruchtbare startvergadering plaats van het (fase 2) Gemeente zonder Gemeentehuis project rond het Lokaal Digitaal Ondernemersloket. 

Via het relanceproject Gemeente zonder gemeentehuis ondersteunt Vlaanderen steden en gemeenten die samen innovatieve, digitale oplossingen uitwerken om hun dienstverlening en interne werking klantgerichter te maken. Meer info KLIK HIER.

Het project Lokaal Digitaal Ondernemersloket is een samenwerking tussen Kortrijk, Mechelen, Sint-Niklaas en V-ICT-OR.


Voor startende en bestaande ondernemers, bedrijven en overheidsmedewerkers biedt deze vernieuwde aanpak een integraal platform met loketfunctie voor ondernemersvragen, ondernemersproducten en samenwerking door gezamenlijke digitalisatie van gestroomlijnde en generieke procesflows die opgenomen worden in een CRM-omgeving waarin gegevens via één centrale servicebus gekoppeld worden op relevante bovenlokale databronnen en aanmelding die gebeurt via het ondernemersprofiel gestandaardiseerd door Vlaamse bouwstenen.#trots
#samenwerken
Meer dan ooit digitaal, altijd de burger centraal.