Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Welkom in het V-ICT-OR inspiratie café op Trefdag Vlaanderen!

08/09/2022

Binnen twee weken is er terug een editie van Trefdag Digitaal Vlaanderen. Het govtech-evenement van het jaar vindt plaats op donderdag 22 september in Flanders Expo (Gent). 

We nodigen u uit om die dag zeker ook naar het V-ICT-OR inspiratie café te komen.

WELKOM tussen 11u30 en 16u op de V-ICT-OR stand. Om samen met de vele 'publieke sector experten' in dialoog te gaan. Krijg antwoorden van oa


DOWNLOAD HIER het plan van de beursvloer en ontdek waar het V-ICT-OR inspiratie café zich bevind.

De kracht van digitale ecosystemen.
Vandaag moet onze samenleving steeds sneller en inventiever reageren op nieuwe uitdagingen en crisissen, of het nu een gezondheidscrisis betreft, de energieshift of een crisis van geopolitieke aard. Overheden, bedrijven en burgers dienen hoe langer hoe meer wendbaar en weerbaar te worden. Dat is het centrale thema voor de Trefdag Digitaal Vlaanderen van 2022: hoe kunnen we als samenleving door middel van de juiste digitale transformatie ons meer wendbaar en weerbaar maken voor morgen?

Hoe zorgen we voor optimale werking en beveiliging van onze lokale besturen? We kijken naar de toegevoegde waarde van nieuwe technologische mogelijkheden - naar de kansen die digitale transformatie biedt en wat gebeurt er in de praktijk bij steden en gemeenten?

Exacte agenda van onze sprekers line-up volgt volgende week.


+2750 mensen registreerden zich reeds voor deze dag. Moest je dit nog niet gedaan hebben ;-) dan kan dit nog - via deze link - op de website van Digitaal Vlaanderen. 

Tot dan!
#TDV22