Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[partner content] Ben jij de Slimste Cyberexpert van Vlaanderen? Test je kennis en win.

18/10/2022

We brengen u graag even op de hoogte van dit event, georganiseerd door onze platina partner Telenet Business samen met de ondersteuning van SAI.be en andere professionele beroepsverenigingen.

Ken jij je Pappenheimers als het gaat over zero trust, whaling en DDoS? En hou je als IT’er zelfs de sluwste hackers buiten de digitale bedrijfsmuren? Dan heb jij alles in je behuizing om De Slimste Cyberspecialist van Vlaanderen te worden! 


Wie is de Slimste Cyberexpert van Vlaanderen?

Een jaarlijkse zoektocht naar ‘De Slimste Mens’ is er al lang, maar vanaf vandaag is er voor het eerst ook een wedstrijd om de ‘Slimste cyberexpert van Vlaanderen’ te worden.

Een maand lang kunnen alle cyberexperten deelnemen aan een grote online wedstrijd. Wie het best én snelst alle twintig vragen beantwoordt, van actua tot IT-wetgeving, wordt begin november door een jury van drie interne en externe experten gekroond tot slimste cyberspecialist. De wedstrijd is een initiatief van Telenet Business, met de ondersteuning van verschillende professionele beroepsverenigingen. 

Cyberexperten (positief) in de kijker.

Cyberprofessionals ervaren steeds meer stress in hun job omdat het aantal online aanvallen op organisaties almaar toeneemt. Met onze ludieke wedstrijd willen we alle cyberspecialisten in de schijnwerpers zetten. De deelnemers kunnen zich meten met duizenden andere IT-experten in Vlaanderen. Daarnaast kunnen ze ook extra kennis opdoen, want na de twintig vragen volgt extra toelichting en uitleg bij de antwoorden. Aan het einde van de maand oktober bekronen we de drie slimste IT-koppen met een trofee en een geldprijs.

 

Wil je ook een plaatsje verdienen op het scorebord? Dat kan! Registreer je op deze WEBSITE en test je kennis! Op die pagina vind je ook meer informatie.