Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een nieuwe reseller op het BuyIT Public aankoopplatform

02/11/2022

De wereld wordt steeds digitaler en meer datagedreven. Organisaties zijn sterk afhankelijk van goed functionerende software. Maar weten we zeker of deze systemen correct zijn gebouwd? Zijn ze veilig, schaalbaar en presteren ze goed? Zijn er geen verborgen risico's? Storingen of beveiligingslekken binnen organisaties die draaien op kritieke software kunnen gemakkelijk leiden tot reputatieschade, veiligheidsproblemen en financiële gevolgen.

Hoe kan SIG uw organisatie helpen?
U wilt op uw software kunnen vertrouwen, problemen en veiligheidsrisico's in bedrijfskritische systemen vermijden en de veiligheid van uw mensen in het veld niet in gevaar brengen. Een goede softwarekwaliteit is essentieel.

De missie bij Software Improvement Group (SIG) is om software goed te krijgen voor een gezondere digitale wereld door hun software begeleidingsplatform, Sigrid, te combineren met deskundige kennis om diep te graven in de bouwkwaliteit en veiligheid van softwaresystemen.

Hoe werkt men bij SIG?
De SIG software analyse laboratorium heeft een unieke ISO/IEC 17025 accreditatie voor software kwaliteitsanalyse. Zij maken dit laboratorium toegankelijk voor hun klanten via ons Sigrid platform.

Sigrid meet continu de bouwkwaliteit van software, inclusief veiligheid, architectuur, onderhoudbaarheid en productiviteit - en maakt de bevindingen gemakkelijk toegankelijk voor CIO's, architecten en ontwikkelaars.

Zij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen verborgen belangen ten aanzien van hun klanten en leveranciers, wat betekent dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de feiten die zij waarnemen en hen op de best mogelijke manier kunnen adviseren.


Men stelt u in staat om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen, mbt:
- risico's verminderen
- (cyber)beveiliging verbeteren
- softwarewijzigingen versnellen
- ervoor zorgen dat onderhoud kan worden aanbesteed
- uitval van kritieke systemen helpen voorkomen

Zij doen dit via workshops, software kwaliteitsbeoordelingen en continue software begeleiding via het Sigrid platform. Bij aanbestedingen en outsourcing contracten helpen zij u de kwaliteit van de geleverde software oplossing te waarborgen. Contractvoorwaarden voor softwarekwaliteit helpen deze veel voorkomende valkuil te vermijden.

Hoe kunnen zij u helpen?
Neem alvast een kijkje op >>> BuyIT Public <<< en kom te weten welke producten en diensten zij u kunnen aanbieden.

Momenteel maken meer dan 50 lokale overheidsinstellingen gebruik van het innovatieve aankoopplatform.

Hebt u ook nood aan administratieve vereenvoudiging van uw aankoopproces? Neem contact met ons op via buyitpublic@v-ict-or.be en wij bezorgen u een uitvoerige brochure mét voorbeeldbesluit!


-/-

Vragen aan SIG? Of wil je gewoon meer te weten komen?
Neem een kijkje op www.softwareimprovementgroup.com