Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... een interview met Jan Smedts. (kabinet Minister President Jambon)

28/10/2022

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM - Jan Smedts! Adjunct-kabinetschef Digitalisering van de Vlaamse minister-president Jan Jambon.

Vele vragen worden beantwoord in deze 20 minuten. Welke prioritaire zaken staan er ifv de digitale transformatie bij de Vlaamse overheid op de agenda? Mijn Burger Profiel? Hoe gaat de Vlaamse overheid actiever samenwerken met de lokale besturen? Wat is het programma Lokaal Digitaal? Private, government of toch een public cloudomgeving? En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

-/-

Oja - wist je dat Jan Smedts op 08/12/2022 ook de openings keynote zal verzorgen op ons ManageIT concres in Hilton Antwerpen? Ontdek dit en veel meer op deze bijzondere dag. Agenda en inschrijven >>> klik hier.

WELKOM