Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ManageIT keynote spreker in de kijker 👉 Youri Segers

15/11/2022

KEYNOTE grote balzaal Hilton Antwerpen donderdag 08/12/2022.

Tijdslot: 10:30 > 10:50.

De uitdagingen van de digitalisering van de grootste stad van Vlaanderen.

Youri Segers
CDO/CIO Stad Antwerpen | CEO Digipolis Antwerpen.

Na zijn studies aan de universiteit van Hasselt als burgerlijk en ict-ingenieur ging Youri Segers aan de slag bij de KBC bank waar hij gedurende zeventien jaar een mooie loopbaan opbouwt, van ict-analist verzekeringen, over internet product manager tot head of marketing innovation. In september 2020 maakte hij de sprong naar de overheid om bij de stad Antwerpen CDO te worden. Anderhalf jaar later mocht hij er de volledige it-afdeling en de digitale transformatie in goede banen leiden. Youri brengt ons zijn verhaal over de uitdagingen van de digitalisering van de grootste stad van Vlaanderen.


Ontdek dit en veel meer op ManageIT 2022.
Agenda en inschrijven >>> klik hier.

WELKOM