Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... een interview met Bruno Segers (Managing Partner - All Together)

22/12/2022

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM - Bruno Segers - Managing Partner - All Together.

Vele vragen worden beantwoord in deze 27 minuten. Bruno is voor V-ICT-OR geen onbekende, samen met onze voorzitter stond hij in 2006 in Barcelona op de barricades van de digitale transformatie van overheden. Zes jaar later, eind 2012, deden ze samen een voorstel om de gemeente VlaVirGem op te zetten. Een online gemeente die generiek was over alle gemeenten heen.

Bruno Segers is zeer waarschijnlijk ook de man die zijn volk leerde om gebruik te maken van digitale instrumenten oa via zijn inspirerende boek “De 12 geboden voor digitaal gebruiksgemak in Vlaanderen”.

Maar ook de fysieke ID, Facebook en Elon Musk komen langs in deze podcast.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.

-/-

WELKOM