Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[hackaton] voor lokale overheden. Dien jouw uitdaging in - om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen ...

08/02/2023

V-ICT-OR organiseert in het kader van de omgevingsanalyses voor 2024 samen met Microsoft een hackathon op 31 maart 2023.

Dit evenement is de uitgelezen kans voor lokale overheden om de private sector uit te dagen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de toegankelijkheid en begrijpelijkheid van beleidsinformatie. Een brandend actueel thema bij de opmaak van de omgevingsanalyses voor 2024.

Lokale overheden worden uitgenodigd om uitdagingen in te dienen waar de private sector mee aan de slag kan gaan in teams. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ideeën onbeperkt. Tijdens de hackathon zullen lokale overheden kunnen zien hoe de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en low code gebruikt kunnen worden om trends te voorspellen en inzichten te bieden in beschikbare informatie.

8 cases zullen worden geselecteerd en verder ontwikkeld tot oplossingen, waardoor de hackathon een unieke kans is om de beste geesten in de branche bij elkaar te brengen.

Dien jouw uitdaging in via deze link !!! 
en laat experts uit de privésector aan de slag gaan >>> om de perfecte oplossing te bedenken.