Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[partner content] Wat kan ik doen met de raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening?

16/02/2023

Is het tijd om je analoge archieven te schonen, te verhuizen of over te dragen naar het centrale depot of een andere locatie? Werkt je organisatie ook nog met een gemeenschappelijke mappenstructuur voor het opslaan van informatie? Is jullie structuur nog steeds gebaseerd op het organigram en niet op werkprocessen? Als één van deze vragen al eens door je hoofd is gegaan dan heeft je organisatie wellicht nood aan bijkomende ondersteuning op vlak van archief- en informatiebeheer!


Het Facilitair Bedrijf - Vlaamse overheid van de Vlaamse overheid sloot in november 2021 een raamovereenkomst voor archiefverwerking en adviesverlening af met Cronos Public Services NV, Zeticon en Leve De Economie!. Intussen hebben diverse lokale besturen en instellingen van de Vlaamse overheid hiervan gebruik gemaakt.

Ben je benieuwd of de raamovereenkomst ook jouw organisatie kan ondersteunen?

Ontdek in deze infografiek waarvoor je onze experten kan inhuren. We hebben er ook een uitgebreide blog over geschreven! 

 

>>> KLIK HIER - naar de originele blogpost van onze platinum partner Zeticon.