Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[hackaton] voor lokale overheden. Dien jouw uitdaging in - om innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen ...

24/02/2023

V-ICT-OR organiseert in het kader van de omgevingsanalyses voor 2024 samen met Microsoft een hackathon, die start op 31 maart 2023.

Op die dag (31/03) presenteren we samen met Microsoft een intro over de hack met korte keynote, de probleemstellingen, stellen we de teams aan elkaar voor en kan er al samen gewerkt worden. Daarna is er een doorlooptijd van 6 weken om verder te hacken, waarbij er nog 1 of 2 fysieke momenten zullen zijn - met oa ook de presentatie (in Zaventem) van de finale projecten aan de jury. Op 11 mei 2023 zal dan de winnaar bekend gemaakt worden > op ShoptIT in Flanders Expo.


Deze hackaton is de uitgelezen kans voor lokale overheden om de private sector uit te dagen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de toegankelijkheid en begrijpelijkheid van beleidsinformatie. Een brandend actueel thema bij de opmaak van de omgevingsanalyses voor 2024.

Lokale overheden worden uitgenodigd !!! om uitdagingen in te dienen waar de private sector mee aan de slag kan gaan in teams. 

De mogelijkheden zijn eindeloos en de ideeën onbeperkt. Tijdens de hackathon zullen lokale overheden kunnen zien hoe de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en low code gebruikt kunnen worden om trends te voorspellen en inzichten te bieden in beschikbare informatie.

8 cases zullen worden geselecteerd en verder ontwikkeld tot oplossingen, waardoor de hackathon een unieke kans is om de beste geesten in de branche bij elkaar te brengen.

Dien jouw uitdaging in via deze link !!! 
en laat experts uit de privésector aan de slag gaan >>> om de perfecte oplossing te bedenken voor jou.

Uiterlijke datum om een idee in te dienen is vrijdag 10/03/2023.