Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... een interview met Marleen Houbart - Partner Relationship Manager - Solvus Public-Sourcing.

06/04/2023

In de aanloop van ons ShoptIT event - interviewen we een inspirerende platinum partner die ook aanwezig zal zijn op de beursvloer en in de breakoutsessies te Flanders Expo Gent op 11/05/2023.

📻 WELKOM - Marleen Houbart - Partner Relationship Manager - Solvus Public-Sourcing.

Vele vragen worden beantwoord in deze 26 minuten.

- Als onafhankelijke en vendorneutrale speler die zich specialiseert in het vinden van de beste contractanten voor publieke instellingen, nutsectoren, non-profit instellingen, zorginstellingen en andere organisaties. Op welke manier doen jullie dat?

- Hoe leg je de link tussen het correct opzetten van een opdracht voor zo’n profiel en het blijven behouden van de regie over zoiets belangrijks als digitalisering en automatisering? Met andere woorden waar ligt de balans tussen in en outsourcing?

- Hoe kan je ervoor zorgen dat de technologische profielen up-to date blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen bij overheden?Dit en vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

-/-

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering
👉 VIA APPLE PODCASTS.


-/-

WELKOM op ShoptIT donderdag 11/05/2023 ! Ontdek de agenda en schrijf je in.