Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vandaag cyberweerbaarheidswoensdag < CWW > configureren van een moderne firewall.

26/04/2023

Er is de voorbije maanden opnieuw veel gebeurd op ons lokale bestuursniveau, maar als hackers blijven proberen steden en gemeenten, hun lokale politie en hulpdiensten aan te vallen, is het tijd voor een serieuze wake-up call over cyberbeveiliging. V-ICT-OR vzw blijft haar leden natuurlijk ondersteunen en vertegenwoordigen op alle niveaus.

Ondertussen vonden reeds vele sessies van de cyberweerbaarheidswoensdag plaats. Telkens mochten we 80 a 110 mensen verwelkomen die samen kennis wilden delen en leren van elkaar.

Topic van deze sessie op woensdag 26/04/2023 van 15u > 17u = configureren van een moderne firewall, een sessie die gebracht wordt door de experts van Fortinet. Als marktleider van revolutionaire beveiligingsoplossingen voor netwerken, zijn ze de ideale expert om ons slimme inzichten te geven over deze complexe materie.


Na deze sessie zetten we de discussie verder op ons Teams kanaal. 

Iedereen die is ingeschreven om op de hoogte te blijven (enkel voor leden) rond cyberveiligheid ontvangt een uitnodiging voor deze cyberweerbaarheidswoensdag.

WELKOM

-/-

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER. (deze sessies zijn enkel te volgen voor onze leden) Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro. 

-/-

VERGEET OOK NIET - ShoptIT - donderdag 11/05/2023 ! Ook hier zeer veel 'cyberweerbaarheids' topics op de agenda.