Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Jan Guldentops - lector / researcher / consultant - expertise in security, privacy en open source tech.

01/06/2023

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM - Jan Guldentops - lector / researcher / consultant - met expertise in security, privacy en open source tech.


Vele vragen worden beantwoord in deze 35 minuten.

 

- Wat zijn in de cursussen (cloud & Security) op AP Hogeschool de belangrijkste lessen die je meegeeft aan de studenten - de toekomstige cyberexperten?

- Iedereen is op zoek naar de juiste instanties en bronnen om hen cyberveiliger te maken. Welke rol neemt de Vlaamse Toezichtscommissie (VTC) momenteel op in de strijd tegen cybercriminelen?

- Na recente cyberaanvallen ben je ook enkele keren, naar 'het slagveld' geweest om de schade op te meten en hulp te bieden. Kan je beschrijven hoe het er in een lokaal bestuur op zo’n momenten aan toe gaat?
Dit en vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.

-/-

SAVE THE DATE. Jan Guldentops zal ook aanwezig zijn op ons CIS - Cyber and Information Security 2023 congres te Lamot Mechelen op 05/10/2023.