Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... prof. dr. meester Steven Van Garsse - Senior Partner - Equator Advocaten.

29/06/2023

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM -prof. dr. meester Steven Van Garsse - Senior Partner - Equator Advocaten.


Vele vragen worden beantwoord in deze 17 minuten.

• Een goede samenwerking, start met goede afspraken die vaak starten bij de opmaak van bestekken. Enkele goede tips & tricks.

• Een publiek-private samenwerking biedt heel wat voordelen omdat dergelijke PPS-constructies 'meer vrijheid geven aan de samenwerkende partijen om invulling te geven aan een project. Maar wat betekent “ meer vrijheid” nu concreet in de context van de wet overheidsopdrachten?

• Heel wat lopende contracten (ivm hardware of software) nog tijdens hun looptijd - niet meer aan de hedendaagse normen door de snelle technologische evolutie. Hoe kunnen lokale besturen hun lopende contracten of sla’s alsnog snel op orde krijgen? Wat moeten ze daarbij in acht nemen?


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.