Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

WELKOM. Versterking voor het V-ICT-OR team. Karin Guenter - projectmedewerker

24/07/2023

Nieuws uit eigen huis - vanaf 1 september mogen we een nieuwe collega verwelkomen bij V-ICT-OR.

"Wie is Karin Guenter? Op professioneel vlak werkte ik de laatste zes jaar voor deLink vzw. Een organisatie die instaat voor het opleiden en ondersteunen van ervaringsdeskundigen in armoede en sociale uitsluiting. Daar was ik verantwoordelijk voor marketing & communicatie, ondersteunde ik het coördinatieteam bij extern overleg, in het opstellen en monitoren van beleidsplannen en coördineerde ik werkgroepen in het ontwikkelen van vormingsmateriaal.

Vorig jaar vatte ik een postgraduaat aan in datagebruik- en management in de overheid aan de KULeuven. Daar kreeg ik de microbe van de wereld van data te pakken en leidde tot mijn sollicitatie voor de functie als ondersteuner in digitale transformatie van steden en gemeenten bij V-ICT-OR. Een uitdaging die ik graag aanga!

Ik voeg er graag nog aan toe dat ik mama ben van twee tieners, waarmee ik geniet van de kleinere dingen in het leven."
WELKOM