Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

FOD BOSA - Het volledig nieuwe Belgische e-Procurement platform gaat live op maandag 4 september.

29/08/2023

Het volledig nieuwe e-Procurement platform gaat live op maandag 4 september, maar je kan je nu al aanmelden als aankoper. Lees hoe je je kan voorbereiden op het nieuwe platform tijdens deze soft go-live.

Wat kan je nu al doen?
 

• Is je account correct gemigreerd?
Meld je aan op het nieuwe platform en ga na of je account correct gemigreerd werd. De migratie van organisaties en accounts is vorige week gebeurd. Vanaf nu heeft het geen zin meer wijzigingen aan je account door te voeren op het oude platform. Kloppen de gegevens niet, pas ze dan aan op nieuwe platform, je wijzigingen worden er opgeslagen.

• Wat zijn jouw rollen?
In het nieuwe platform werken we met nieuwe rollen. Word je bijvoorbeeld shopbeheerder of overeenkomstbeheerder? Bekijk dan eens met je organisatiebeheerder (huidige super-user) wat dit concreet inhoudt. Je organisatiebeheerder kreeg hierover alle nodige informatie. Heb je nog geen (of niet genoeg) rollen, contacteer dan je organisatiebeheerder. Als je op je organisatie klikt in je profiel, zie je wie je organisatiebeheerder is.

Waar vind je meer uitleg?

Bezoek ons helpcentrum

Ons helpcentrum bevat meer dan 100 artikels met uitleg over de functionaliteiten van het nieuwe platform. Je kan er makkelijk zoeken. Onze helpdesk zal de eerste weken veel vragen ontvangen over het nieuwe platform, daarom kunnen de wachttijden tijdelijk oplopen. Bezoek altijd eerst het helpcentrum.

Bekijk onze demonstraties en instructievideo’s
Op onze website vind je de opnames van onze demonstraties terug en extra instructievideo’s.

Oefen in onze demonstratieomgeving
Tot 4 september kan je maar een beperkt aantal functionaliteiten van het nieuwe platform gebruiken. Functionaliteiten zoals het aanmaken van een publicatie, het bestellen in de shop,… zijn pas beschikbaar vanaf 4 september. Je kan sommige van deze functionaliteiten in onze demonstratieomgeving oefenen. Opgelet: wat je in de demonstratieomgeving doet, wordt niet overgezet naar het nieuwe platform.

Onze helpdesk blijft beschikbaar
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk van FOD BOSA.