Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een gratis inkom voor V-ICT-OR leden op het jaarlijkse Major Cities of Europe congres.

05/09/2023

“A LOOM WITH A VIEW – Weaving the digital future of communities, cities and regions”

Major Cities of Europe en V-ICT-OR nodigen u graag uit voor de jaarlijkse conferentie die zal plaatsvinden in Prato, in het Pecci Centrum voor Hedendaagse Kunst, van 25 tot 27 oktober 2023.

>>> De MCE organisatie biedt één gratis ticket aan voor elk lokaal bestuur dat V-ICT-OR lid is, ook al is deze stad/gemeente geen MCE lid.*


De gouden draad:
‘A loom Loom with With a view View – Weaving the digital future of communities, cities and region’ is het motto dat de thema’s van de conferentie met elkaar verbindt. Ons doel is om de impact van digitalisering en de klimaattransitie in het lokale openbaar bestuur te verkennen en te bespreken, evenals de impact van opkomende technologieën: zowel voor de ontwikkeling van openbare diensten; voor fysieke en IT-beveiliging; voor beleid en projecten op het gebied van het beheer van de klimaattransitie; en voor de ontwikkeling van de nieuwe vereiste vaardigheden.

Het doel: de conferentie gaat niet alleen over het beoordelen van best practices, maar ook over het delen, debatteren en bevragen. Het doel is om elke deelnemer de kans te geven zijn professionele achtergrond te verrijken, nieuwe ideeën en samenwerkingen te ontwikkelen en de uitwisseling van ervaringen over het gebruik van moderne technologieën te bevorderen.
Deelnemers: De conferentie staat open voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het delen van ideeën, strategieën, projecten en ervaringen met het gebruik van technologieën voor de digitale transformatie van lokale overheden, steden en regio's.
We verwelkomen raadsleden voor digitale transitie en milieubeleid, CIO's, Smart City-managers, veiligheidsmanagers, milieuprojectmanagers, of het nu besluitvormers zijn of managers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie ervan, of specialisten. Er worden ruim 200 deelnemers uit heel Europa verwacht.

Het programma: het programma richt zich op het belang en de rol van technologieën en omvat sessies om actuele kernonderwerpen te bespreken:

- digitale transformaties gedreven door de uitdagingen voor de digitalisering van Europa.
- de rol van technologieën bij het beheersen van de klimaatverandering.
- de impact van nieuwe opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie,
- databeheer en visualisatie, digitale tweelingen,
- bescherming van burgers, infrastructuur en openbare diensten: veiligheid, cyberveiligheid, digitale identiteit…
- de evolutie van de rol van de regio's en de daarmee samenhangende regionale digitale digitale dienstendiensten.
- de toekomst van de rollen en organisatie van IT-centra ter ondersteuning van opkomende technologieën.
- de nieuwe digitale vaardigheden, de nieuwe professionele en leidinggevende profielen.

De sprekers: op het programma staan vooraanstaande sprekers uit steden, regio's, regio's, onderzoekscentra en gespecialiseerde bedrijven die de belangrijkste prioriteiten zullen behandelen.

* Het programma, de online registratie, de logistieke informatie en voorwaarden worden gepubliceerd op de conferentiewebsite - KLIK HIER . Deze conferentie wordt gehouden in het Engels met simultaanvertaling naar het Italiaans.


>>> De MCE organisatie biedt één gratis ticket aan voor elk lokaal bestuur dat V-ICT-OR lid is, ook al is deze stad/gemeente geen MCE lid.*

ONE free ticket each and can register as “Other Public Organizations additional tickets at the cost of 150€ each (including gala dinner)” “ Other Public organizations (max 1 free ticket per organization excluding gala dinner)

If additional tickets are required by a member of V-ICT-OR it can get an additional ticket at the cost of 150€ each and register as “Other Public Organizations additional tickets (including gala dinner)”


>>> 'Members of Major Cities of Europe' genieten natuuurlijk van hun normale voordelen.


Benvenuto. WELKOM.


Extra info via mail naar info@majorcities.eu .