Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

2 workshops door Microsoft op [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag > donderdag 5 oktober 2023

22/09/2023

Inzetten op cyber- en informatieveiligheid is essentieel voor lokale besturen om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen. Door volop te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veiligere digitale omgeving creëren - voor zichzelf alsook voor hun burgers.

Donderdag 5 oktober 2023 is het opnieuw zover. [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag in Lamot Mechelen. Een goedgevulde dag vol experts die hun kennis delen en vragen beantwoorden. KLIK HIER door naar de complete agenda en het inschrijfformulier. Denk aan keynotesprekers, panelgesprekken, netwerklunch, breakoutsessies, een beursvloer, ... en hebben we ook 2x 2 workshops op de agenda staan. Allemaal in teken van cyber- en informatieveiligheid.


Tim Thaens - Cloud Solution Architect Security - van Microsoft BE neemt je mee in deze twee topics.

* Moderne cybersecurity operations, hoe start ik daarmee en verhoog ik mijn actieve verdediging en response.
Tijdens deze workshop zal Tim Thaens van Microsoft op een praktische manier tonen hoe Microsoft en andere security oplossingen op een eenvoudige manier kunnen worden geïntegreerd, use cases worden opgezet en de juiste response activiteiten worden ingeregeld om security teams te ondersteunen.

* IaaS en PaaS, een pure lift-and-shift in security of is een andere aanpak vereist?
Tijdens deze workshop zal Tim Thaens van Microsoft de verschillende dreigingen gericht op IaaS en PaaS toelichten samen met de best practices en toepassingen om een degelijke secure infrastructuur op te zetten en te beheren


-/-


KLIK HIER door naar de complete agenda en het inschrijfformulier.

WELKOM.