Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Buy IT Public aankoopplatform verwelkomt 14de en 15de leverancier!

27/09/2023

Het dynamisch aankoopplatform Buy IT Public, dat begin 2021 gelanceerd werd, verwelkomt momenteel de 14de en 15de leverancier. Deze lokale partners zijn al enige tijd actief op het platform. 

 • Redcorp
 • IT1
 • Silta
 • Savaco
 • Software Improvement Group
 • LicentiePro
 • GDC Networks
 • Paddle
 • Runa
 • Wortell
 • ESET
 • ConXion
 • Voiceking


Momenteel zijn ook deze twee achter de schermen bezig om hun producten en diensten spoedig aan te bieden via Buy IT Public. 

 • Avit
 • Holm Security


Buy IT Public werkt op twee manieren.

* De eerste optie van Buy IT Public combineert het gemak van een webshop met de mogelijkheid om producten en diensten aan te kopen binnen de wet op overheidsopdrachten van beperkte waarde. Dit betekent concreet dat deze mogelijkheid aankopen tot en met 30.000 euro (per productcategorie, per leverancier, per jaar) ondersteunt.

* Daarnaast kwam de vraag om ook grotere aankopen administratief te vereenvoudigen. Eerder dit jaar werd dan ook de tweede mogelijkheid gelanceerd, waarbij aankopen tot en met 140.000 euro gefaciliteerd worden op basis van de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking. 

 

Bent u een leverancier of een lokaal bestuur dat interesse heeft om met Buy IT Public aan de slag te gaan?

Contacteer ons gerust via buyitpublic@v-ict-or.be voor meer informatie. 

 

Maakt u deel uit van een lokaal bestuur dat reeds met Buy IT Public werkt?

Om de werking van ons platform te blijven evalueren en bijsturen, luisteren we graag naar uw ervaringen met het platform. Binnenkort organiseren we een focusgroep met een aantal gebruikers om Buy IT Public te blijven optimaliseren. Indien u interesse hebt om hieraan deel te nemen, mag u ons contacteren via buyitpublic@v-ict-or.be