Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

💣 binnen exact 1 week ... is het [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag - 05/10/2023 - Lamot Mechelen.

28/09/2023

Nog niet ingeschreven? LAST CALL.

Cybersecurity is essentieel voor lokale besturen om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen. Door te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veilige digitale omgeving creëren - voor zichzelf alsook voor hun burgers.

Deze dag in Mechelen biedt de mogelijkheid tot directe persoonlijke interactie en samenwerking met de experts en deelnemers. In deze setting kun je gemakkelijk vragen stellen, discussies voeren en ideeën uitwisselen met je collega's uit de lokale besturen.


✅ KEYNOTES
• Bart Somers | Viceminister-president van de Vlaamse Regering 
• Ellen Stassart | Centre for Cybersecurity Belgium
• Samantha Smith |  Society For Innovation Technology and Modernisation

✅ WORKSHOPS
• Jan Guldentops
• Microsoft

✅ BREAKOUT SESSIES EN BEURSVLOER
• met oa ESET + FAST LT COMEX + Fortinet + Holm Security + Netskope + Wortell + KPMG + Digitaal Vlaanderen + Audit Vlaanderen + Uitgeverij Politeia + ...

Een bijzonder goedgevulde dag vol inspiratie over cyber- en informatieveiligheid. WELKOM op donderdag 5 oktober 2023.

-/-

VLOTTE BEREIKBAARHEID. Met het openbaar vervoer > te voet (10 minuten wandelen) of met bus lijn 1 vanuit het station (Koning Albertplein). Met de auto > Q-Park Lamot bevind zich direct naast het congrescentrum Lamot.

KLIK HIER door naar de event pagina en het inschrijfformulier.