Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Werkgroepen consortium LB365 - werken samen aan oplossingen en dragen zo bij aan innovatie.

11/10/2023

De werkgroepen maken een essentieel onderdeel uit van het consortium LB365. De community van de participerende besturen komt samen en werkt samen aan innovatie door het bouwen van oplossingen betreffende een klantgericht centraal beheer van dossiers. Hiervoor werden reeds tal van modules gebouwd door de community zelf en dus via een gestructuurd proces van werkgroepen samengesteld uit experten uit besturen rond de materie.

Een greep uit het aanbod:

  • modules registratie van post,
  • klachten,
  • meldingen,
  • module vergader- en notulenbeheer,
  • module subsidieaanvragen,
  • ... 


Eenmaal een oplossing is gebouwd wordt deze uitgetest en becommentarieert in gebruikersgroepen, samengesteld uit effectieve key users van de module. Dit helpt om de oplossing te verfijnen en aan te passen aan de daadwerkelijke behoeften van de community.

Innovatie voor en door de gemeenschap dus! Vanuit V-ICT-OR bieden wij ondersteuning door dit proces te stroomlijnen en zo innovatie te stimuleren!

Wil je meer informatie over de oplossingen en het LB365-project? Neem contact op met Andreas via andreas.nikolakopoulos@v-ict-or.be