Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Ilse Bracke - business development director - VARIO by BizzMine.

26/10/2023

Naar aanleiding van ons laatste ShoptIT event - interviewen we een inspirerende partner die ook aanwezig was op de beursvloer en in de breakoutsessies te Flanders Expo Gent.

📻 WELKOM - Ilse Bracke - business development director - VARIO by BizzMine.

Vele vragen worden beantwoord in deze 19 minuten.

- Het informatiseren van processen met betrekking tot veiligheid is ook voor een lokaal bestuur een steeds belangrijkere noodzaak. Wat zijn zo de grootste evoluties de voorbije 15 jaar? En hoe zit het met de processen mbt het milieu?

- Er is de voorbije 10 jaar een zeer grote ‘move to the cloud’ geweest. Wordt er dan nog zeer veel op papier gewerkt? En dan vooral – ook geklasseerd? Of zijn we dit stadium reeds compleet voorbij in Vlaanderen?

- In een vorig leven was je oa Universiteit Antwerpen en Imec betrokken bij projecten als 'Slimme mobiliteit in de stad' alsook 'AI for urban citizen interaction'. Dat was toen 2018 en 2019 maar hoe kijk je nu naar de huidige evoluties en snelle doorbraak van oplossingen als ChatGPT?


Dit en vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.