Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PIO organiseert internationale conferentie tijdens Research & Innovation Week

12/01/2024

We zetten graag een interessant evenement van het PIO - Programma Innovatieve Overheidsopdrachten in de kijker.

In samenwerking met de Europese Commissie en de European Innovation Council organiseren zij op 19 en 20 maart 2024 een baanbrekende internationale conferentie over innovatiegericht aankopen. Tijdens het Belgisch EU-Voorzitterschap wordt de aandacht gevestigd op dit krachtige beleidsinstrument, met de mogelijkheid voor publieke aankopers, beleidsmakers en bedrijven om ervaringen uit te wisselen.
De conferentie maakt deel uit van een hele Research and Innovation Week en vindt plaats in Tour & Taxis in Brussel.

Als pionier toont PIO, na bijna 7 jaar, sterke inzet op innovatiegericht aankopen met meer dan 100 succesvolle projecten. Het EU-Voorzitterschap 2024 biedt een unieke gelegenheid om de eerste ervaringen en resultaten van dit programma te delen, waarmee het de weg effent voor een innovatieve toekomst in Europa. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de internationale dialoog over innovatiegericht aankopen.

 

Bij interesse, kan je je pre-registreren op de webpagina (door je e-mailadres achter te laten en op de roze knop te duwen).

De inschrijvingen gaan eind januari van start.