Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bevraging raamovereenkomst digitalisering van bestuursdocumenten

17/01/2024

Het Facilitair Bedrijf heeft een online bevraging gelanceerd in verband met een nieuwe raamovereenkomst voor de digitalisering van bestuursdocumenten, gericht op alle Vlaamse overheidsinstanties en lokale besturen.

De opdracht wordt opgesplitst in vier delen: digitalisering van inkomende post, vergunningendossiers, allerhande scanprojecten en audio(visueel) materiaal. De raamovereenkomst bevat ook optionele diensten zoals metadatering en fysiek opschonen van dossiers.

De bevraging loopt tot 1 februari 2024 en is bedoeld om de wensen en behoeften van potentiële deelnemers te begrijpen.

Alle geïnteresseerden worden aangemoedigd om deel te nemen aan de bevraging via deze link.