Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ShoptIT congres 2024 - "Digitale Pioniers" - Ontmoet de digitale vernieuwers!

16/01/2024

Net zoals de heldhaftige Amerikaanse ontdekkers en pioniers vroeger het onbekende verkenden, kondigt V-ICT-OR vzw met enthousiasme het 'ShoptIT Congres 2024' aan. Dit is hét event voor iedereen die betrokken is bij de digitale vernieuwing van lokale besturen. We verzamelen toppers uit de ICT, beleid, veiligheid en infrastructuur om samen de digitale toekomst van onze steden en gemeenten vorm te geven.

Herinneren we ons de verhalen hoe avonturiers als Lewis en Clark onbekende gebieden verkenden? Zo gaan onze digitale helden van nu ook op avontuur, maar dan in de wereld van lokale besturen. Denk aan een hele grote groep van mensen met diverse profielen – van koks tot smeden en leiders – allemaal met hetzelfde doel: nieuwe dingen ontdekken en uitproberen.

Bij ShoptIT brengen we al die verschillende mensen van deze periode met hun unieke skills en ideeën samen. Het is een perfecte plek om kennis te delen, uitdagingen te bespreken en samen oplossingen te vinden die onze Vlaamse steden en gemeenten verder helpen.

Kom op 16 mei 2024 naar Flanders Expo in Gent voor een boeiende en inspirerende dag vol met kenners, beleidsmakers en innovators op het gebied van technologie. Verwacht je aan interessante workshops en topkansen om te netwerken, allemaal met de focus op de digitale toekomst van lokale besturen.

We gaan het hebben over alles van cyberveiligheid en hoe ICT past in gemeentelijke beleid tot het opzetten van een duurzame digitale infrastructuur. Ons doel elk jaar is om een plek te creëren waar ideeën kunnen groeien en samen de koers uitstippelen voor de gemeenten van de toekomst.


"Digitale Pioniers" - Innovatie en Technologie als steunpilaren van de moderne Lokale Overheid - 16 mei 2024 - Flanders Expo Gent.

Zet de datum alvast in je agenda!