Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[2 webinars] door Het Facilitair Bedrijf over de 'omschakeling naar Orange en Telenet'. 08/02/2024.

22/01/2024

Het Facilitair Bedrijf krijgt nog altijd heel wat vragen over de omschakeling van Proximus naar Telenet en naar Orange. Daarom organiseren ze 2 webinars (online) over de procedure en het verloop van de migratie. Na het algemene luik beantwoorden ze graag jullie specifieke vragen.
 
1/ webinar Telenet
Het eerste webinar gaat over Telenet, Perceel 1 (vaste verbindingen) en Perceel 3 (cloud PBX).
Dit webinar vindt plaats op donderdag 8 februari om 9 uur. Inschrijven kan via deze link. Zijn er onderwerpen of vragen die je graag aan bod wil zien komen?  Stuur dan voor 1 februari een e-mail naar telecom2023@vlaanderen.be  met als onderwerp: 'Webinar 08/02 Telenet'.
 
2/ webinar Orange
Het tweede webinar gaat over Orange, Perceel 2 (mobiel), meer bepaald over de eventuele impact voor de gebruiker en de mogelijke kosten.
Dit webinar gaat door op donderdag 8 februari om 10 uur. Inschrijven kan via deze link. Over welk onderwerp wil je meer te weten komen of heb je nog een vraag?  Stuur dan voor 1 februari een e -mail naar telecom2023@vlaanderen.be  met als onderwerp: 'Webinar 08/02 Orange'.