Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontdek de toekomst van technologie op onze Kennisdag Artificiële Intelligentie!

24/01/2024

Artificiële Intelligentie (AI) transformeert snel de manier waarop we leven en werken, en onze kennisdag op 22 februari is uw kans om de diepte van deze revolutie te begrijpen. 

Leer direct van vooraanstaande experts en ontvang waardevolle inzichten in de nieuwste trends, technologieën en toepassingen van AI:

  • Ontdek hoe bedrijven als Nalantis en ZAIA AI inzetten voor innovatie.
    • Frank Aernout deelt de nieuwste ontwikkelingen bij Nalantis.
    • Vincent van der Linden neemt u mee in de wereld van ZAIA. Begrijp samen met hem hoe AI daadwerkelijk kan helpen bij optimalisaties en verbetertrajecten.

  • Hans Arents belicht de cruciale rol van de Vlaamse Overheid in het bevorderen van AI-initiatieven. Leer hoe beleidsbeslissingen en ondersteuning vanuit de overheid de groei van de AI-sector stimuleren en de samenleving beïnvloeden. 

Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen en inzichten te delen tijdens deze interactieve sessies en Q&A.

Dit is uw kans om rechtstreeks in contact te komen met de sprekers en andere professionals of collega's in het veld. Breid uw professionele netwerk uit door in contact te komen met gelijkgestemden. Ontmoet potentiële samenwerkingspartners en ontdek nieuwe mogelijkheden binnen het AI-ecosysteem.

Mis deze kans niet om een dieper begrip te krijgen van de kracht van Artificiële Intelligentie en hoe het de toekomst vormgeeft.

Registreer nu via de evenementpagina en verzeker uzelf van uw plek op deze boeiende Kennisdag!

Ontdek, leer en word geïnspireerd - we zien elkaar op 22 februari!