Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[extra kennisdag] Binnenkort Jef Staes 'Unchained' > awakening journey! in Turnhout.

20/02/2024

Na de succesvolle presentatie van Jef Staes op ManageIT in Hilton Antwerpen ... hebben we op vraag van onze leden binnenkort een extra 'deep dive' sessie voorzien.

Want de sleutelvraag die steeds terugkeert is; “Hoe bouw je echt lerende en disruptief innovatieve organisaties?”

De vraag zelf is ‘eenvoudig’, het vinden van het juiste antwoord was dat niet. Vandaag kunnen we zeggen dat de zoektocht van Jef Staes voldoende voltooid is om het resultaat te laten zien. Dat resultaat is confronterend en botst vaak met de huidige trends op het gebied van organisatieontwikkeling.

Dit laatste was niet het plan maar het resultaat van systeemdenken en het vermijden van consensusdenken. "Als jij of jouw organisatie moet overleven in deze snel veranderende wereld, dan weet je maar beter hoe!" De wereld schakelt in een hogere versnelling. Disruptieve technologie en onbedoelde gevolgen van niet-duurzame ontwikkelingen in het verleden resulteren in een markt en wereld die sneller verandert en haast onvoorspelbaar wordt.

Lokale besturen en organisaties hebben daarom nood aan een veel hoger leer- en innovatievermogen. Te dikwijls plaatsen ze echter hekken rond mensen waardoor ze gepassioneerd leren en echt innoveren bijna onmogelijk maken. Met 'Unchained' laten we je kennismaken met nieuwe paradigma’s voor organisatieontwikkeling. Wat is ‘echt leren’ en welke dramatische impact heeft het op onderwijs, werk en innovatie? Zonder die basis te begrijpen en te accepteren, zal het onmogelijk zijn om gelijke tred te houden met de trends.


Unchained kennisdag - donderdag 21/03/2024
ToBe - centrum voor gezondheid, groei en ontwikkeling - TURNHOUT.


12u30 > ontvangst, koffie & koeken
13u30 > sessie 1


1. Switch3D - The Battle of the Smarts - Wat is er fundamenteel veranderd in deze wereld? Wat maakt mensen valuable@work? Waarom moeten we overstappen op Passie & Talent?

2. 3D-Smarts are Bright - Wat is de impact van Passie & Talent op leren en innovatie? Hoe kan je je leer- en innovatievermogen
boosten? Hoe herken je waardevolle medewerkers?

3. The Switch3D Fracture - Waarom mislukken veranderings-en innovatieprojecten? Waarom hebben we te maken met een verstoring van de werkgelegenheid?

15u30 > pauze
16u00 > sessie 2

4. The Power Defect - Wat is de echte betekenis van het woord ‘competent’? Welk is de grootste ‘Innovation Killer’ in organisaties?

5. Red Monkey Innovation Management - Hoe los je de 'Switch3D Fracture’ & het 'Power Defect' op? Hoe bouw je een 'Perfecte Organisatie' die continue, agile & disruptieve innovatie mogelijk maakt?

6. Engine of Innovation Culture Innovation - Wat is een organisatiecultuur? Welk zijn de dramatische organisatiecultuur uitdagingen? Wat is een strategie voor cultuurtransformatie?

18u00 > day after kansen > nabespreking en netwerken met hapjes & drankjes.
19u15 > einde


KLIK HIER 
door naar het eventbrite registratieformulier van Jef Staes.

Gebruik zeker de kortingscode VICTORUNCHAINED speciaal voor effectieve V-ICT-OR leden.
= 275 EUR excl btw ipv 350 EUR deelnameprijs.