Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Danielle Jacobs - CEO - Beltug

07/03/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Danielle Jacobs - CEO - Beltug

Vele vragen worden beantwoord
 in deze 29 minuten.

- Wat is de impact van deze technologieën ziet op de balans tussen werk en privéleven? Gezien de opmars van technologieën zoals smartphones, sociale media en e-commerce, die een diepgaande invloed hebben op zowel het privéleven als bedrijfsprocessen?

- In het licht van de uitdagingen zoals inflatie en personeelstekorten, die soms leiden tot uitstel van IT-projecten en minder digitaliseringsinitiatieven, zijn we geïnteresseerd - hoe BELTUG bedrijven kan ondersteunen in het navigeren door deze uitdagingen en toch hun digitaliseringsdoelen te bereiken?

- Het belang van effectief veranderingsmanagement voor het succesvol implementeren van nieuwe digitale tools. Welke strategieën BELTUG adviseert voor veranderingsmanagement om eindgebruikers te motiveren en te ondersteunen bij het adopteren van nieuwe technologieën?


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.