Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[Digitale Inclusie en Transformatie hub - DITh] Digi-scan lokaal bestuur Hoogstraten.

07/03/2024

Met enthousiasme delen wij ons innovatieve project Digi-Scan, in samenwerking met Hoogstraten. DITh heeft op maat gemaakte surveys ontwikkeld met als doel op subtiele wijze de digitale vaardigheden van medewerkers in diverse sectoren te analyseren.

Onze surveys bieden een gedetailleerde beoordeling van digitale competenties, met als primaire doelstelling inzicht te verschaffen en groei te stimuleren. Onze benadering is niet opdringerig, waardoor medewerkers zich comfortabel voelen en de ruimte krijgen om hun digitale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bovendien verschaft de survey Hoogstraten een heldere analyse en diepgaand inzicht in de digitale vaardigheden van alle medewerkers die actief zijn binnen de stad Hoogstraten.

Momenteel richten we ons op het screenen van meer dan 400 medewerkers, waardoor Hoogstraten in staat is hun aanpak rond digitale inclusie op de werkvloer nauwkeurig te beoordelen. Deze waardevolle informatie zal fungeren als een solide basis voor strategische besluitvorming en verdere ontwikkeling op het gebied van digitale inclusie binnen de organisatie.

We kijken uit naar de positieve impact die de Digi-Scan zal hebben op zowel individuele medewerkers als op de algehele digitale inclusie binnen Hoogstraten. Deze samenwerking benadrukt onze gezamenlijke inzet voor het bevorderen van digitale vaardigheden en het versterken van organisaties in de actuele digitale wereld.

 -/- 


V-ICT-OR en iDrops bundelen hun krachten in een nieuw initiatief genaamd de Digitale Inclusie en Transformatie Hub (DITh). Dit initiatief streeft ernaar de digitale inclusie en transformatie binnen lokale overheden te bevorderen, met een speciale focus op de verbetering van de dienstverlening door ambtenaren en medewerkers. Deze samenwerking markeert een significante stap voorwaarts in het toegankelijker maken van digitale diensten voor alle lagen van de bevolking. 

KLIK HIER naar het persbericht van 16/02.