Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Girl Power in GovTech - ook bij de Vlaamse lokale besturen. We can do it!

08/03/2024

In het kader van Internationale Vrouwendag, vandaag 08/03/2024, zetten we bij V-ICT-OR met trots de vrouwelijke ICT-medewerkers uit onze community in de schijnwerpers. Als kenniscentrum / belangenvereniging zijn we ons bewust van de waarde die diversiteit en inclusie bieden binnen de ICT en technologische innovatie. Vrouwen spelen een cruciale rol in het vormgeven van de digitale toekomst van onze lokale gemeenschappen en dragen bij aan het creëren van oplossingen die voor iedereen ten goede komen.

Met dit in gedachten roepen we niet alleen op tot erkenning van de bestaande vrouwelijke talenten binnen de ICT bij de Vlaamse lokale besturen, maar ook tot het aanmoedigen van meer vrouwen om de stap te zetten naar een carrière in deze sector. We geloven dat een diverse en inclusieve werkomgeving essentieel is voor het bevorderen van innovatie en het benutten van het volledige potentieel van onze samenleving.

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin alle talenten worden gewaardeerd en waar vrouwen volledig kunnen gedijen en hun stempel kunnen drukken op de technologische vooruitgang van onze gemeenschappen.

Laten we samen werken aan een toekomst waarin de stemmen en realisaties van alle genders worden gehoord en gewaardeerd.


🌼🌷🌼 Welke vrouwelijke collega zet jij vandaag in de (virtuele) bloemetjes? πŸŒΌπŸŒ·πŸŒΌ 

Wij zetten alle 10 de dames die reeds 'op de sofa' podcast te gast waren πŸŽ™οΈ hierbij nog eens extra in de spots. Internationale Vrouwendag is de perfect timing om ze (dit weekend) nog eens allemaal te herbeluisteren. πŸ“£ Luister naar hun verhaal.