Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Filip Boelaert - Secretaris-generaal - Departement Mobiliteit en Openbare Werken - Vlaamse overheid

21/03/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Filip Boelaert - Secretaris-generaal - Departement Mobiliteit en Openbare Werken - Vlaamse overheid.

Vele vragen worden beantwoord
 in deze 19 minuten.

- Digitalisering speelt een sleutelrol in de modernisering van mobiliteitsoplossingen en openbare werken. Hoe integreert men digitalisering in de werking van het departement en welke impact heeft dit op de dienstverlening?

- Technologische vooruitgang biedt nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van mobiliteit en infrastructuur in Vlaanderen. Mobiliteit staat ook voor diverse uitdagingen, waaronder duurzaamheid, toegankelijkheid en verstedelijking. Wat is uw visie op de rol van technologie en innovatie in de toekomst van mobiliteit en openbare werken?

- De economische groei van Vlaanderen is sterk verbonden met duurzame en efficiënte mobiliteit. Welke initiatieven zijn er opgezet om dit zo slim mogelijk te bevorderen?


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.