Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[ShoptIT 2024] 40 breakout tracks - van boeiende en inspirerende kenners, beleidsmakers en innovators.

26/03/2024

Kennis delen. Samenwerken. Slimme oplossingen. Netwerken. Blijven belangrijke onderdelen van ons komende ShoptIT 2024 congres van 16/05/2024 in Flanders Expo Gent. Met dit jaar geen 32 maar wel - 40 breakout tracks - van boeiende en inspirerende kenners, beleidsmakers en innovators.

40x kennis voor en door de grootste community van Vlaamse lokale besturen.

Van baanbrekende ideeën tot zeer praktische tips, ShoptIT 2024 belooft opnieuw een royale bron van waardevolle informatie te zijn.

KLIK HIER naar de eventpagina
en reserveer je inkom tickets voor deze bijzondere dag.

Herinneren we ons de verhalen hoe avonturiers als Lewis en Clark onbekende gebieden verkenden? Zo gaan onze digitale helden van nu ook op avontuur, maar dan in de wereld van lokale besturen. Denk aan een hele grote groep van mensen met diverse profielen – van koks tot smeden en leiders – allemaal met hetzelfde doel: nieuwe dingen ontdekken en uitproberen.


Bij ShoptIT brengen we al die verschillende mensen van deze periode met hun unieke skills en ideeën samen
. Het is een perfecte plek om kennis te delen, uitdagingen te bespreken en samen oplossingen te vinden die onze Vlaamse steden en gemeenten verder helpen.

Kom op 16 mei 2024 naar Flanders Expo in Gent voor een boeiende en inspirerende dag vol met kenners, beleidsmakers en innovators op het gebied van technologie. Verwacht je aan interessante workshops en topkansen om te netwerken, allemaal met de focus op de digitale toekomst van lokale besturen.

We gaan het hebben over alles van cyberveiligheid en hoe ICT past in gemeentelijke beleid tot het opzetten van een duurzame digitale infrastructuur. Ons doel elk jaar is om een plek te creëren waar ideeën kunnen groeien en samen de koers uitstippelen voor de gemeenten van de toekomst.


"Digitale Pioniers" - Innovatie en Technologie als steunpilaren van de moderne Lokale Overheid - 16 mei 2024 - Flanders Expo Gent.


KLIK HIER naar de eventpagina en reserveer je tickets.