Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[Cybersec Europe] 50x gratis VIP-ticket beschikbaar. Samen de cyberweerbaarheid vergroten. 29 & 30 mei in Brussels Expo.

24/05/2024

De afgelopen twee jaar zijn steden en gemeenten wereldwijd steeds vaker het doelwit geworden van cyberaanvallen. In heel Europa zijn gemeenten het slachtoffer van ransomware en zijn gevoelige gegevens uitgelekt. In de Lage Landen is het aantal organisaties met gevoelige gegevens die op het dark web zijn gepubliceerd verdubbeld, waarbij grote en kleine steden zijn getroffen, van Antwerpen tot Reutlingen.

Ondanks twintig jaar inspanningen om de cyberveiligheid van lokale gemeenschappen te verbeteren, worden ze nog steeds het slachtoffer van simpele fouten zoals een gebrek aan netwerksegmentatie, het ontbreken van Multi-Factor Authenticatie (MFA) en het gebruik van verouderde, nooit bijgewerkte software.

Introductie van de V-ICT-OR Cyber Weerbaarheids Woensdagen.

In het afgelopen jaar zijn lokale gemeenschappen bij elkaar gekomen via wat we nu Cyber Resilience Wednesdays noemen. Dit zijn online groepssessies waar ICT-medewerkers, CISO's en DPO's van lokale gemeenschappen wekelijks samenwerken. Door elke week een probleem aan te pakken, oplossingen uit te wisselen en nieuwe procedures op te stellen, willen we onze lokale overheden voorbereiden op de digitale struikrovers die hun cyberinfrastructuur bedreigen.

Team CWW is aanwezig op CYBERSEC EUROPE - Brussels Expo | 29 & 30 mei 2024.

Onze CWW moderatoren Kevin De Backer en Jan Guldentops bespreken in deze sessie wat we het voorbije jaar geleerd hebben en stellen we een lijst samen van essentiële acties die u zo snel mogelijk moet implementeren.

-/-

KLIK HIER naar de webpage van het CYBERSEC EUROPE congres voor alle details en registreer voor je gratis inkom.

-/-

SPECIALE ACTIE !!! Door onze betrokkenheid met Cybersec Europe (het vroegere infosecurity) kunnen we 50 leden een gratis VIP-ticket twv 399 EUR aanbieden (ontbijt, lunch, gratis parking, etc. ) aan onze effectieve ledenFirst come, first serve dus schrijf je snel in via deze link KLIK HIER. En ontvang van ons de kortingslink.