Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Mark Andries - administrateur-generaal - Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

30/05/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

In januari 2024 uitgeroepen tot Overheidsmanager van het Jaar 2023 - nu 'op de sofa' podcast.

📻 WELKOM Mark Andries - administrateur-generaal - Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

Vele vragen worden beantwoord in deze 48 minuten.

Voorheen kabinetschef van de Vlaamse minister-president Geert Bourgeois en per 1 januari 2019 aangesteld als administrateur-generaal bij VLAIO.

- Hoe dragen de verschillende onderdelen van de VLAIO-website bij aan het ondersteunen van ondernemers in Vlaanderen en welke secties worden het meest gebruikt door ondernemers en lokale besturen?

- Gezien de snelle veranderingen in economie en technologie, moet VLAIO continu innoveren om relevant te blijven. Hoe past VLAIO zich aan deze veranderingen aan, en kunt u de huidige uitdagingen beschrijven waar de organisatie voor staat in dit dynamische landschap?

- Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) ondersteunt de publieke sector bij het realiseren van innovatieve projecten. Hoe draagt dit programma bij aan het stimuleren van innovatie binnen de publieke sector. En heb je zicht op welke impact dit tot nu toe heeft gehad?


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.