Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

2x award gewonnen in onze community - Het Facilitair Bedrijf en ook Mitch De Geest (CEO Citymesh). PROFICIAT.

31/05/2024

Bij de Computable awards 2024 Categorie Project of the Year in Government won Het Facilitair Bedrijf. Deze prijs werd uitgereikt op het Cybersec EU congres in Brussel.

Stroombesparende netwerken bij Vlaamse overheid (Het Facilitair Bedrijf, Cisco en Proximus NXT)
Andere genomineerden: Verenigingsloket (Vlaamse overheid) en Verhuizing naar twee Tier III-datacenters (De Lijn en Inetum-Realdolmen).

Het overheidsproject Stroombesparende netwerken bij Vlaamse overheid van Het Facilitair Bedrijf, Cisco en Proximus NXT werd bekroond. Het viel onder meer op door de enorme kostenbesparingen die hiermee werden gerealiseerd.

Besparing van €300.000 door netwerkinnovaties.

Het Facilitair Bedrijf beheert ongeveer 180 gebouwen, waarbij de toestellen in die gebouwen zich vaak in een idle-toestand bevonden en dus nog steeds (al zij het minimaal) stroomverbruik hebben. Aangezien een deel van de hardware toepassingen zich aan het einde van de levenscyclus bevonden was dit het geknipte moment om actie te ondernemen.

Vervanging van meer dan 2000 wifi-accespoints.

Het project omvat de vervanging van meer dan tweeduizend wifi-accespoints. Na een succesvol pilootproject in het VAC Brugge zal de technologie van vendor Cisco, de Power Saving Mode, worden uitgerold naar alle gebouwen. Besparing van 1.473.279 kWh

KLIK HIER naar het complete artikel hierover op de website van de Vlaamse Overheid.
-/-


Het IT-magazine Data News heeft Mitch De Geest, CEO van Citymesh, uitgeroepen tot ICT Personality of the Year 2024.
Dat gebeurde op de feestelijke 25ste editie van de Data News Awards for Excellence, die donderdag 30 mei werden uitgereikt. De prestigieuze gala-avond werd bijgewoond door 1.100 gasten, onder wie talloze topmensen uit de IT- en zakenwereld.

Kristof Van der Stadt, hoofdredacteur Data News: ‘Het valt op hoe onze awards jaar na jaar Belgisch kleuren. Belgische ICT-klanten appreciëren duidelijk lokale technologie en oplossingen en eisen van internationale spelers en multinationals ook steeds meer lokale dienstverlening en garanties rond bijvoorbeeld data en privacy.’ 


KLIK HIER naar het complete artikel op de website van Data News.

2x een V-ICT-OR connectie hier !!!

- Mitch De Geest is als schepen van ICT en evenementen bij de stad Blankenberge effectief lid van onze organisatie.
- en de organisatie Citymesh is brons bedrijfspartner.

-/-

PROFICIAT.