Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Yin Oei - CEO - Living Tomorrow Group.

13/06/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Yin Oei - CEO - Living Tomorrow Group.

Vele vragen worden beantwoord in deze 20 minuten

- Hoe heeft de combinatie van focus en empathie bijgedragen aan uw succes bij Cegeka. En hoe implementeerde u deze aanpak binnen uw team?

- Het Living Tomorrow / Digital Experience Center platform wil vooral die toekomstige technologieën en levensstijlen samenbrengen met een blik op 2030. Welke specifieke technologieën of trends hebben een beslissende invloed op onze toekomst?

- De invloed van big data op de vorming van slimme steden. Het potentieel van data-analyse om stedelijke omgevingen efficiënter en responsiever te maken. Wat zijn concrete voorbeelden die het dagelijks leven van haar inwoners te verbeteren?

- Kunt u uitleggen hoe Living Tomorrow de balans bewaakt tussen het doorvoeren van innovaties en het beschermen van individuele privacy?


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.