Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

☀️🌞☀️ ZOMERVERLOF

02/07/2024

Het zomerverlof is volop gestart. Via deze wensen we iedereen een fijne zomerperiode toe! Ook wij nemen even een pauze op deze nieuwsfeed. We gaan met onze dagelijkse nieuwsberichten even in 'zomerreces'. En herstarten onze dagelijkse communicaties op maandag 19/08/2024.

🍹 Tot dan!

-/-

SAVE THE DATE. De eerstvolgende [online kennisdag] = 3 slimme tools voor moderne lokale besturen.

12/09/2024. In deze online kennisdag gaan we in detail doorheen 3 belangrijke tools uit onze community. De voorbije RKK's (regionale kenniskringen) registreerden we flink wat vragen over de concrete functionaliteiten en de unieke opportuniteiten die in deze 3 oplossingen binnen handbereik liggen. Heel veel lokale besturen zijn / willen hier nu mee aan de slag.

1/3 oplossingscatalogus
2/3 informatieveiligheidstool
3/3 LB365

KLIK HIER naar meer info
en het registratieformulier. GRATIS deelname voor onze effectieve leden.


-/-

📻 [podcast] ZOMERVERLOF = perfect timing - voor podcasts.

De 'V-ICT-OR op de sofa' podcast is uitgegroeid tot een huis van vertrouwen - met ondertussen een waardevolle bibliotheek van meer dan 35 podcasts!

We interviewen om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen. Als belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau ... gaan we graag in dialoog met alle verschillende stakeholders. Kennis delen.

Heb je ze allemaal reeds beluisterd en/of bekeken?

🍹 BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.
🍹 BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.
🍹 BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.