Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Van flou naar Floo. Een event over doeltreffend documentbeheer met SharePoint in overheidscontext.

17/09/2024

Floo? Een maatgerichte implementatie van een document management systeem (DMS), … een hele mond vol voor een uitdagend nieuw (sinds 1 juli 2022) Gemeente zonder Gemeentehuis-project! Floo gaat in de eerste plaats over samenwerking, documenten- en workflows, vlotte informatiedoorstroming, …


-/- 

ONTDEK het op dit event. Maandag 30 september 2024.

Van flou naar Floo. Een event over doeltreffend documentbeheer met SharePoint in overheidscontext.

Duidelijkheid in je documenten.
“Kan je dat document op de netwerkschijf eens sluiten? Ik moet een paar aanpassingen maken.” Klinkt de zin bekend? Ook voor Gent en Brugge zijn zo’n uitspraken herkenbaar. Dus stapten ze in een gezamenlijk SharePoint Online-avontuur om van flou documentenbeheer naar een vlotte documenten-Floo te gaan met subsidies van Gemeente zonder Gemeentehuis. Bovendien kozen ze daarbij voor meer vindbaarheid, deelbaarheid en beheersbaarheid voor hun bestanden.

Na heel wat proeftuinen, piloten en migratie-trajecten, is de eerste helft van het project afgerond. Hoog tijd dus om even stil te staan bij wat ze leerden. En om jou te helpen deze uitdaging ook aan te pakken. Daarom delen zij en andere sprekers op 30 september in het Provinciehuis Oost-Vlaanderen hun inzichten en tips rond doeltreffend documentbeheer.

KLIK HIER - Schrijf je nu in.

Praktische informatie.
Wat?
Van flou naar Floo: doeltreffend documentbeheer met SharePoint in overheidscontext

Wanneer?
Maandag 30 september 2024

Waar?
Provinciehuis Oost-Vlaanderen, Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent

Voor wie?
Gemeentelijke en stedelijke besturen en overheidsorganisaties.




KLIK HIER - Schrijf je nu in.